Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2009

Πρόσκληση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για εθελοντική προσφορά

health.in.gr

Αθήνα: Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού απευθύνει έκκληση εθελοντικής προσφοράς ερχόμενος αντιμέτωπος με τις δυσάρεστες προκλήσεις και τα διαρκώς αυξανόμενα κοινωνικά προβλήματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση.

Καλεί ενεργούς πολίτες οι οποίοι ενδιαφέρονται να πλουτίσουν τη ζωή τους με εμπειρίες, να αποκτήσουν γνώσεις, να διευρύνουν τα ταλέντα και τις προσωπικές τους ικανότητες και να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους μέσω ενός Παγκόσμιου Εθελοντικού Οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου 2009. Οι ημέρες διεξαγωγής του εκπαιδευτικού αυτού προγράμματος ορίζονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 17.00 - 20.00 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» (Μεσογείων 107, Αθήνα 115 26).

Η θερμή ανταπόκριση των Ελλήνων πολιτών στο πρόγραμμα εκπαίδευσης θα αποτελέσει πολύτιμη κινητήριο δύναμη για την επιτυχή συνέχιση του έργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όσο υπάρχουν άνθρωποι με διάθεση για προσφορά.

Για κάθε επικοινωνία και συμμετοχές, παρακαλούμε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία Εκπαίδευσης Εθελοντικού και Επαγγελματικού Δυναμικού του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας - Ε.Ε.Σ (Λυκαβηττού 1, Αθήνα 106 72 Τηλ.: 210-3604678, 210-3637554).

Δεν υπάρχουν σχόλια: