Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Συνέντευξη Τύπου του Γενικού Γραμματέα Νέας Γενιάς κ. Λευτέρη Μπούλια και του Προέδρου της μη κυβερνητικής οργάνωσης Praksis κ. Τζανέτου Αντύπα για...

...την καλοκαιρινή εκστρατεία ενημέρωσης του προγράμματος «ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ».


Την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009 και ώρα 12.00 πραγματοποιήθηκε στο Βιβλιοπωλείο "Ιανός"(Σταδίου 24) συνέντευξη τύπου του Γενικού Γραμματέα Νέας Γενιάς κ. Λευτέρη Μπούλια και του Προέδρου του ΔΣ της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Praksis" κ. Τζανέτου Αντύπα για την Καλοκαιρινή εκστρατεία ενημέρωσης του προγράμματος «ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ». Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Praksis και με τη συμμετοχή άλλων 8 μη κυβερνητικών οργανώσεων υλοποιούν για άλλη μία χρονιά την εκστρατεία ενημέρωσης των νέων για θέματα πρόληψης υγείας «ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ». Σκοπός της εκστρατείας είναι η... (Η συνέχεια http://www.neagenia.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=1129&cnode=1)

Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Αθηναίων-ΟΣΕ για την ποιότητα ζωής στην πόλη


Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και του ΟΣΕ υπέγραψαν ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Γ.Γιαννούσης, παρουσία του υπουργού Μεταφορών Ευρ.Στυλιανίδη.

Οι δύο πλευρές υπογράμμισαν ιδιαίτερα το θέμα της υπογειοποίησης των γραμμών του ΟΣΕ, οι οποίες διέρχονται από γειτονιές της Αθήνας.

Για το ίδιο ζήτημα ο υπουργός τόνισε ότι η υπογειοποίηση θα... (Η συνέχεια http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1031447&lngDtrID=244)

L.A.: Η υπογειοποίηση θα μειώσει τα τροχαία σε αφύλαχτες διαβάσεις όπως και θα προσφέρει περισσότερη ησυχία (μετά την ολοκλήρωση του έργου) στις γειτονιές από όπου διέρχεται η αμαξοστοιχία. Καλά νέα!!! Ας ευχηθούμε να γίνει!!